Saturday, December 24, 2011

Period selepas keguguran

Kelmarin my 1st period selepas keguguran aritu...
masyallah..tersangatlah banyaknya..
takut tgk..masuk ari ke 3..ok sikit...
saya riso...sebab teringat lak bleeding masa ada endo dulu..

saya pernah ada endotriomosis dlu..xpasti ejaan nya betul atau x tu:)
bleeding banyak mcm tu la...risonya..smp hari ke 10 period masih belum
kering...tapi period kali ni xtau la...saya x gi check lagi..
mesti TVS tgk kat dlm ni..masalahnya ..saya ada masalah di tempat keje..
keje banyak..maklumlah akhir tahun..ari2 balik lambat...skrg ni..saya ada di opis lagi..

orang lain..ari sabtu ahad berehat bersama family...saya lak keje.:( sedeh
mungkin minggu dpn nak g cek..arap2 xde masalah lain..

dahla suami balik bercuti..saya lak sibuk..balik keje dh xsempat nak masak2 utk dia..

Ada x kenkwn lain ada pgalaman period selps keguguran??mcmne?
bolehlah share cite dgn saya....
ok..jumpe lagi...

3 comments:

dahliasayang said...

hye sayang ku..
baru lepas keguguran ke? banyak bersabar key...
sy pun mengalami keguguran bulan 8 yg lepas.

lepas gugur hari tu..period terus tdak teratur. dah 4bulan keguguran tapi baru 2kali period itu pun setelah mkn ubat turun period.
jenuh jugak laaa....

apa pun kene byk sangat bersabar ye..

mag said...

ooo ye ke?mcm tu pulak...period x teratur...saya x tau la cmne...skrg ni makan acid folic je...utk psediaan mengandung akan dtg...doc suruh rehat dlu..sb dah 2 kali gugur berturut2...

mellissa sahana said...

saya juga baru keguguran 2 dec 2012 ari tu..masa tu bleeding 11-12..15 hari selepas tu period dan sekarang dah 9 hari period dan masih x nampak tanda untuk berhenti lagi period tu..risau sgt..