Friday, June 7, 2013

Akhirnya

Alhamdulilah..
Akhirnya period di D37. Pagi tadi! kat office..
Saya dah sakit2 pinggang dan breast pain dari semalam...
semalam dah mula lega..petanda dah ada..
petanda nak period saya sakit pinggang, breast pain dan kuar creamy...
alhamdulilah...xde dah menjadi teka teki..
ini adalah cycle saya yang terlama dalam sejarah saya..
Period saya jadi ting tong mungkin saya tahu sebabnya...saya pernah cite entri sebelum ni...
Bile2 nak jumpe doc nanti saya tanya..dah confirm..nanti saya bagitau k..:))

Apa2 pun saya sangat lega..dah bole mula dengan cycle baru..
telor baru...yeyy

Apa plan baru saya ek....masihkan mahu meneruskan treatment?
atau rehat? let me think first:)




5 comments:

Zana Adieyza said...

kalau nak mulakan balik rawatan, kena betul2 bersedia & tenang kan dear..

mag said...

zana - iye...betul tu...kene btl2 bersedia:)

AzieFirdaus Kamarudin said...

In Sha Allah...ada rezeki lagi nanti tu sis

BaTiK_PiNk said...

Mag, cepatnya simpstom breast pain dan sakit pinggang Mag ye? Sehari lepas tu terus period next day. Kalau Yani ni, breast pain dan sakit pinggang kena kat Yani selama 2 minggu, seksa badan....tapi at least period juga la walaupun tahu takde rezeki that month....bercinta betul bile kena breast pain ni, serba serbi tak kena. badan dedau rasa nak demam.

mag said...

lain org lain cara sakitnya kot...hehe..
mmg bersabar je la..klo sakit2 pinggang ni kan..mag knkdg xtahan jugak..tambahlak skrg bln pose..arap2 xdela smpai x tertahan... :)