Thursday, May 17, 2012

Superb massage

Macam best bebenar je kan..hehe...
saya nak cite sambungan dari las entry..
saya cite nak diurutkan..dah urut dah..
so far..saya puas hati...
badan x sakit..saya pernah diurut sebelum ni..
pastu badan sakit2...leh demam dibuatnya..
alhamdulilah...saya ada baca2 doa sikit sebelum diurut tu..
mudah2an x sakit..

Tukang urut tu..mak bedah namanya..
saya selesala dgn dia..orgnya peramah..
dia kata rahim saya senget sikit..dan rahim saya tinggi...
lagi 1..saya banyak angin...kat perut dan rahim tu...
yang tu saya perasan sgt...walaupon saya ni kurus orgnya..
tapi saya mmg banyak angin..
x boleh makan benda2 berangin ni..timun..kankung..
air tebu pon xleh...
sebelum ni...saya kurangkan..tp skrg saya nekad x nak makan lansung
makanan berangin...
sebab masa urut tu..mmg sendawa2 je tang perut ni....

Banyak gak dia bg tips2 nak jaga badan kita...
bangun pagi jgn terus bangun...nak bangun mesti mengiring dulu..
baru bangun....kalo x..rahim./perut kita akan terkejut...
lega sesangat leher saya ni...sb salah salah bantal baru2 ni..
lambat betul nak baik..urut terus baik...


makcik tu kata...dia pernah urut orang yang dia rasa mendap...
ke bawah....org tu dah habis berbelas2 ribu..sb dia dah try IVF.
alhamdulilah..skrg dia dah ngndung lepas makcik tu urut..
makcik tu kata tu kuasa tuhan..dia urut je..
rezki allah yang bagi...saya pon pikir mcmtu jugak...insyallah..
kita usaha je kan..:)

Ingat nak nak berlulur dgn makcik tu jugak..
sb dia pon boleh buat..xyah gi spa kan...
buat kat umah je..:d

5 comments:

armouris said...

terjumpa info ni, pasal perut berangin… sharing is caring :) - Masalah Perut Berangin

Umaira Umar said...

boley share...?? kat area mane rumah makcik bedah ni..?nak gi gak...

Siti Nursyuhada said...

sama laa kita bandan kecik perot banyak angin... makan lewat jer terus perot dah berangin... kadang2 tension gak...



salam perkenalan saya dh follow blog awak...

mag said...

kalo ada nak no makcik bedah ni emel saya ye..
hijauapple@yahoo.co.uk

NiNa said...

boleh share no makcik urut ni tak? email noorainani@tm.com.my