Wednesday, May 9, 2012

Wordless : Belum Waktu

Hari ni D2
cycle kali ini gagal lagi.
CD 26 hari terakhir. cycle paling pendek yang pernah saya hadapi...

Kalo tak buat treatment cycle period saya normal 30 - 31 hari..
kalo buat treatment...cycle jadi pendek.Saya sudah pandai membaca badan sendiri(agaknya)
Tipula kalo x sedih..setiap bulan sedih :) walaupon sedih..
saya berjaya tahan nangis..no crying...
i dont like crying..

Saya sms husban...dia kata kita redha dan pasrah je la...
masih belum waktunya..

Saya terfikir2..adakah saya nak smbung treatment cycle kali ni?
doc sruh datg D10 nanti..saya buntu...
Sebenarnya husban x berpa setuju saya buat treatment...dia suruh saya sabar ...
rezeki allah yang beri..dia nak kami try naturally...
dia x suka saya disuntik..makan ubat.. dll..
Saya x setuju. saya degil. saya keras kepala..saya kata kita kene usaha...
treatment itu pon 1 usaha..
Adakah tidak berjaya sebab saya x mendengar kata suami:(
adakah sebab saya x bersabar?
semua persoalan tu timbul..rasa serba salah...

Saya perlukan petunjuk..ya..saya akan usahakan tu bile boleh solat nanti..
dan rakan2 TTC kalo sudi berikan pendapat..saya sgt alu2kan..:)

3 comments:

Siti Nursyuhada said...

Semoga tabah hadapi ujian ini....






New TTC blog - Singgah ye...
http://aswith4kids4ever.blogspot.com/

a.n.i.s said...

kadang2 tu sy rs mmg malas nk wat apa2 treatment..tp kata husband saya..kita cuba usaha..

alhamdulillah..selama ni husband sy byk support sy..harap2 mcm tu la die sampai ado hasilnya nnt..:)

Semoga awak tabah ye..

mag said...

Tq.sokongn syuhada n anis...