Thursday, May 2, 2013

Mencuba Lagi

Kawan baik dah datang melawat..semalam.
Ya.. kalo ada yang x paham..saya dah period semalam :)

Kecewa (mcm biasa) dlm tempoh 2 min slps tahu period tu..
pastu dah okey..

Kepala dah rancang apa nak buat...sebab dah 3 bulan berehat dari treatment atas nasihat doktor.
So...harini buat apoiment baru...i made a call..hmm..dah duga full! apointment doktor sentiasa full...
saya cakap..doktor sruh datang period yang ke 2 or ke 3...baru staff tu consider balik..hmmm..
tu pon tunggu staff doktor tu call balik esok...hmmm...

Tarik nafas dalam2...lepas..
berdebar nak mulakan rawatan....takut kerana:-

1. takot kalo ada penemuan baru (cyst, endo dll)
2. husban akan buat S.A (semen analisis) lagi sekali. berdebar nak tau result dia juga.

Tak kisahla...esok boleh jumpe doktor atau tidak...saya x checkup lagi pon x pe..
tapi saya cdg husban tetap buat S.A esok..we dont hav time...husban stanby ke sarawak dlm masa terdekat ni..

Dalam fikiran terbayang itu dan ini...tapi x nak memberatkan fikiran...
biarla setel satu per satu dulu...kita tunggu dan lihat..

Beserah kepada yang SATU :)


4 comments:

sweet tooth said...

InshaAllah, Smg Allah permudahkn... Amin :-)

ummi inas said...

ummi faham perasaan tu,memang setiap kali dtg jerr period msti akn down..kalo ummi sendri pon memang akan nangis pnya.tp lpas nangis tu baru ummi rasa lega dan berfkir balik..

mag said...

tq sweet & ummi..Inshaallah...
mudah2an dengan izinnya..doa kita termakbul...

::EIDA:: said...

semoga dipermudahkan yeee ;))