Monday, January 27, 2014

AF D2

2/1 period
26/1 period
cycle 24d

Cepat pulak datangnya..cycle saya biasanya 28 - 30 hari..
Today Day 2.. cycle pendek ni ngapa ek?? esok dah buat appoinment doc..
doc pernah cakap..cycle pendek ni kene jaga2 sikit..kene alert cpt..sebab cpt ovulate nya..
nak decide apa yaa...nak natural or IUI terus?
mcm x nak buang masa...terus IUI kot..ntahla tunggu apa kata doc dulu.

Batuk x baik2 lagi ni...amat merisaukan saya:(

5 comments:

Kak Baby said...

slm MAG. kalau mampu IUi terus la kan ^_^ (exited utk org lain) utk batuk: 1.try minum air+madu pagi2 sblum ambik apa2 mknan. 2. kicap+perahan limau nipis 3. air pati delima (jgn minum endapan dia skali)

mag said...

tq kak baby bg tips..nak beli madu arini...petua no 2 tu dah try dah..yueeekk...kicap diminum begitu shj :(

prog muten said...

Salam, ilham dari terpaksa berttc (trying to conceive), harga pasaran bagi upt n opk agak mahal diluar sana, dan saya terpaksa beli selalu upt n opk ini, saya mendapat idea untuk menjual produk ini dengan harga borong iaitu upt rm1.00 n opk rm1.20dan sila layari kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/‎

Safiyyah said...

Saya pun amalkan madu je utk ilangkan batuk. Alhamdulillah berkesan. Madu yg ori tau Mag. Lebih elok kalau campur dgn perahan air limau nipis.

p/s :- guna sudu plastik mase nak mkn madu, jgn guna sudu steel.

mag said...

tq safiyyah..saya baru beli madu kelmarin sdg amalkan madu + limau nipis..alhamdulilah makin ok..