Wednesday, May 21, 2014

Aktifkan Diri Anda

 Salam....

Agak lama tiada cerite baru..
Saya baru balik dari hutan :))
Opis baru2 ni organize team building..Team Building Recharge
recharge sngat la kan...mcm baru masuk keje je ada team building bagai ni...malas sbenarnya..
actually mmg stp tahun buat t.building ni...
kali ni opis buat kat Taman Negara.Jumaat - Ahad (16 - 18 Mei 2014) menginap di Woodland Resort.
Buat aktiviti2 jungle trekking, canopy walk, visit org asli village..rapid shooting..
paling best rapid shooting la..:) main simbah2 air..

Saya share sikit gambar ok..mana tau ada yg berminat nak pergi..
Opis yang uruskan dan free je kami pergi ni..hehe..





pastikan barang semua masuk plastik.... hehe



melawat pkampungan org asli..belajar menyumpit:)


xpuas2 main air :))



inilah gaya sbenarnya rapid shooting..kene simbah air dgn bot lain..hehe

sampai mcmtu sekali gayanya nak elak...hehe


Balik dari team building..tu dia..segala2nya sakit xleh jalan...mcm penguin dah jalan..
urat tegang...maklumla x pernahnya bersenam..joging pon tidak..
terkejutla urat saraf...
Tapi yang bestnya lps balik xtvt camni....byklak kuar egg white...lama jugkla saya xde sgt EW ni...
sebab aktif kot..mudah2anla kan ..waktu subur ni... :)

Saya bukanla pengemar aktiviti outdoor mcm ni...saya org indoor..hehe...tapi bile ada program
kene paksa macm ni terpksa la pergi...rupa2nya seronok.. dan boleh buat pon..
xdela teruk sangat..dah stanby cuti siap2 hari Isnin...tahu msti penat punye..hehe
okla..tu je nak cite..c again

5 comments:

sweet tooth said...

lamanya i x join aktiviti lasak mcm ni... seronoknya mag...

mag said...

seronok + penat... masuk utan n panjat gunung alahai...mengigil kepala lutut..
should try sweet tooth..really enjoyed..lupe semua masalah :D

Just Me. The Mrs said...

Baca cam seronok je! Especially with a group... I have never experienced team building per say.
But I like your title - aktifkan diri anda :)

cinet said...

team building mcm ni mmg best..team building saye kdg kne present paper pulak..potong betul hihi

mag said...

yg kene present bagai tu mmg boring cinet..hehehe